News & views

Nieuws en blog

November 15, 2021

Case: van dialoog naar impact

Groepssessie met The Owls Breakthrough Quick Scan©

‘We worstelen al te lang met een goede uitvoering van onze innovaties. Wat kunnen jullie voor ons betekenen?’ Deze vraag van een nationaal instituut hebben we met plezier voortvarend opgepakt.

Eerst hebben we aan een representatieve groep medewerkers van onze klant onze manier van denken verduidelijkt. Hoe wij een klantvraag benaderen – het proces van probleem tot en met de geïntegreerde oplossing. Tijdens de masterclass werd in de discussie al vrij snel duidelijk dat de pijn zat in de ‘why’, dus al bij de start van het proces. Dat vroeg om een vervolg.

In een volgende groepssessie werd The Owls Breakthrough Quick Scan© door de teamleden individueel ingevuld, daarna werden de uitkomsten plenair besproken. Uit deze korte analyse kwamen de belangrijkste quick wins en verbetermogelijkheden naar voren; relevante inzichten voor de klant om aan de impact te gaan werken die ze wil bereiken.

De tool The Owls Breakthrough Quick Scan© is ontwikkeld op basis van de generieke factoren The Owls Breakthrough Method©. Wilt u deze tool ook toepassen in uw organisatie? Neem contact op.

Share this:

Deel dit:

News and views

Other news

Adress

The Owls Cooperative (Coöperatieve) U.A.
PO Box 46
4190 CA Geldermalsen
The Netherlands

info@theowlscooperative.com

Social

Follow us on social media

Get in touch

Do you wish to apply The Owls Breakthrough Method© in your organization? Ask about the possibilities.

Contact

Copyright © The Owls Cooperative (Coöperatieve) U.A.

Privacy policyTerms and conditionsDisclaimer